Arja Koskela

Tanssinopettaja (AMK)

Taiteellinen johtaja

Toiminnanjohtaja

Arja Koskela on koulun alkuperäinen perustaja ja rehtori. Arja on valmistunut Oulun Ammattikorkeakoulusta tanssiopettajaksi vuonna 2006 lajeinaan klassinen baletti ja lastentanssi. Lisäksi hän on suorittanut International Ballet Curriculum -koulutuksen Lontoossa 2019 (IBC-Certificate)

 

Vuosien saatossa koreografioita ja tanssiteoksia on syntynyt useita. Arjan oppilaita on siirtynyt ammattiopintoihin ja erikoiskoulutuksiin mm. Suomen kansallisoopperan balettioppilaitokseen. Menestystä on myös kertynyt sekä valtakunnallisista että kansainvälisistä balettikilpailuista ja -katselmuksista.

 

Opettajana Arja korostaa jokaisen oppilaan persoonaa ja ominaisuuksia. Hänelle on tärkeää henkilökohtaisen kontaktin luominen oppilaisiinsa. Opetusmetodit ovatkin moninaisia ja tilanteen mukaan soviteltavia. ”Jokainen tanssija on taitava omalla tavallaan ja tanssin ilon on oltava läsnä sekä harjoituksissa että esityksissä.”

_DSC9593.jpg

Ilona Koskela

Avustava opettaja

Kuvaus tulossa!

Selina Ylkänen

Tuntiopettaja

Selina opiskelee AMK:ssa tanssinopettajaksi kolmatta vuotta päälajeinaan show-tanssi ja baletti. 

Balettia hän treenasi pitkään ja tavoitteellisesti kotipaikkakuntansa balettikoulussa sekä mm. Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksen Ek-koulutuksessa. Baletin rinnalle muodostui jo nuorena laaja kirjo muita lajeja ja monipuolisuus onkin ollut Selinalle kulmakivi omaa tanssijuutta ja opettajuutta luodessa. 

Balettikoulun päätyttyä Selina löysi itsensä showtanssin ja kilpailun maailmasta sekä opettamasta balettia, show-tanssia ja muita lajeja kaiken ikäisille.

Tunneillaan Selina painottaa sekä vahvaa tekniikkaa että ilmaisua ja rohkeutta heittäytyä. Erityisen tärkeää on myös luoda ilmapiiri, jossa jokainen kokee turvalliseksi kokeilla uusia asioita ja etsiä omaa tanssijuuttaan.  Opettajana Selina on ystävällinen ja kannustava, mutta myös vaativa ja jämäkkä. Tunneilla on taatusti vauhdikas ja lämminhenkinen meno! 

IMG-20190913-WA0000.jpg

Nina Niiranen

Sivutoiminen rehtori

TaM (2008) KM (1997), rehtorin kelpoisuus (2019)

 

Nina on valmistunut Taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta 2008. Hän on toiminut luokan ja aineenopettajan tehtävissä enimmäkseen Oulun alueella vuodesta 1997 alkaen. Tällä hetkellä hän on opettajana Hintan koulussa. Nina on tanssinut balettia Kajaanin tanssiteatterissa 1980-luvulla. Hän on harrastanut myöhemmin mm. flamencoa ja aikuisbalettia. Viimeiset 11  vuotta hän on kuljettanut tyttäriään balettitunneilla Oulu Dance Academyssa. 

Ruut Vuola.jpeg

Ruut Vuola

Tuntiopettaja

Ruut opiskelee toista vuotta tanssinopettajaksi Oamkilla. Hän on Raumalta kotoisin ja muuttanut tanssin perässä Ouluun. Välillä tunneilla voikin kuulla muutaman sanan raumanmurretta.

Ruut on tanssinut vuosia Turun seudun tanssioppilaitoksella, eniten nykytanssia ja balettia. 


Opettajana Ruut on lempeä ja kannustava. Tunneilla keskitytään tekniikkaan ja nautitaan tanssin ilosta!

Kristiina Korhonen

Tuntiopettaja

Kristiina on tanssinut klassista balettia yli kaksikymmentä vuotta ja muita lajeja on tarttunut matkan varrella repertuaariin. Vaikka monenlaisia lajeja streetistä steppiin on tullut kokeiltua, baletti on aina ollut lähinnä sydäntä. 

 

Kristiina on toiminut opetusavustajana vuodesta 2011 Tampereen Balettiopistolla ja siirtynyt sijaistus- ja opetushommiin muutettuaan opintojen perässä Ouluun.  

 

Opettajana Kristiinalle on tärkeää keskittyä turvallisen ja vahvan tekniikan opetteluun sekä rohkaista tanssijaa tukemaan tekniikkaansa ilmaisulla ja musikaalisuudella. 

_DSC8556.jpg
Oulu Dance Academy

Taka-Lyötyn katu 4 

90140 Oulu

ouludanceacademy@gmail.com

045 67 09 311

Laita meille viestiä

©2017 by ODA, Oulu Dance Academy. Proudly created with Wix.com