top of page
_DSC5256.jpg

Arja Koskela

Tanssinopettaja (AMK)

Taiteellinen johtaja

Toiminnanjohtaja

Arja Koskela on koulun alkuperäinen perustaja ja rehtori. Arja on valmistunut Oulun Ammattikorkeakoulusta tanssiopettajaksi vuonna 2006 lajeinaan klassinen baletti ja lastentanssi. Lisäksi hän on suorittanut International Ballet Curriculum -koulutuksen Lontoossa 2019 (IBC-Certificate)

 

Vuosien saatossa koreografioita ja tanssiteoksia on syntynyt useita. Arjan oppilaita on siirtynyt ammattiopintoihin ja erikoiskoulutuksiin mm. Suomen kansallisoopperan balettioppilaitokseen. Menestystä on myös kertynyt sekä valtakunnallisista että kansainvälisistä balettikilpailuista ja -katselmuksista.

 

Opettajana Arja korostaa jokaisen oppilaan persoonaa ja ominaisuuksia. Hänelle on tärkeää henkilökohtaisen kontaktin luominen oppilaisiinsa. Opetusmetodit ovatkin moninaisia ja tilanteen mukaan soviteltavia. ”Jokainen tanssija on taitava omalla tavallaan ja tanssin ilon on oltava läsnä sekä harjoituksissa että esityksissä.”

IMG-20190913-WA0000.jpg

Nina Niiranen

Sivutoiminen rehtori

TaM (2008) KM (1997), rehtorin kelpoisuus (2019)

 

Nina on valmistunut Taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta 2008. Hän on toiminut luokan ja aineenopettajan tehtävissä enimmäkseen Oulun alueella vuodesta 1997 alkaen. Tällä hetkellä hän on opettajana Hintan koulussa. Nina on tanssinut balettia Kajaanin tanssiteatterissa 1980-luvulla. Hän on harrastanut myöhemmin mm. flamencoa ja aikuisbalettia. Viimeiset 11  vuotta hän on kuljettanut tyttäriään balettitunneilla Oulu Dance Academyssa. 

Ruut Vuola.jpeg
_DSC1985.jpg

Ruut Vuola

Ilona Koskela

Ruut opiskelee toista vuotta tanssinopettajaksi Oamkilla. Hän on Raumalta kotoisin ja muuttanut tanssin perässä Ouluun. Välillä tunneilla voikin kuulla muutaman sanan raumanmurretta.

Ruut on tanssinut vuosia Turun seudun tanssioppilaitoksella, eniten nykytanssia ja balettia. 


Opettajana Ruut on lempeä ja kannustava. Tunneilla keskitytään tekniikkaan ja nautitaan tanssin ilosta!

bottom of page