top of page

OPPILASSÄÄNNÖT

Lukuvuosi 2020-2021

1. Ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen tehdään ensisijaisesti nettisivuilla olevien linkkien kautta. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumislomakkeen allekirjoittaa huoltaja.

 

Ilmoittautuminen lukuvuoden tunneille:

Lukuvuosi koostuu eri jaksoista: syys- ja kevätlukukausi. Ilmoittautuminen on sitova ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Jos kokeilukerran jälkeen ei jatka ryhmässä, tulee tästä ilmoittaa sähköpostitse mahdollisimman nopeasti, jotta paikka voidaan antaa seuraavalle jonossa. 

 

Ilmoittautuminen kursseille:

Lyhytkursseille ilmoittautuminen tulee tehdä ko. kurssin ohjeiden mukaisesti mainittuun päivään mennessä. Nämä kurssit maksetaan joko heti tai vaihtoehtoisesti laskulla, kun ilmoittautumisaika on ohi. Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia.

 

Jokainen oppilas saa tarkistettavaksi oppilaskortin, jossa on ilmoittautumisen tiedot. Tarkista oppilaskortti huolellisesti ja lisää tähän myös oppilaan sosiaaliturvatunnus. Oppilaskortti allekirjoitetaan tarkistuksen jälkeen (alaikäisen oppilaskortin allekirjoittaa huoltaja). Nämä tiedot ovat vain ODA:n omassa käytössä tiedotusta ja opintosuorituksien kirjaamista varten. Tietoja ei luovuteta missään tilanteessa kolmannelle taholle.

 

 


2. Ilmoittautumisen peruutus


Jos oppilas ei osallistu kevätlukukaudelle, asiasta tulee ilmoittaa sähköpostitse tai kirjeenä viimeistään 29.11.2020. Jos oppilaspaikka perutaan tämän jälkeen, veloitamme 50€ peruutusmaksuna kuluihin. Jos tutustumistuntien jälkeen oppilaspaikka perutaan, palautamme jo maksetun kurssimaksun, josta on vähennetty 25 € hallinnollisia (esim. tietoliikenne- yms.) kuluja. Jos oppilas on ilmoittautunut syyslukukauden alkuun, on tällöinkin oppilaspaikka peruttava kirjallisesti (sähköposti tai kirje) viimeistään viikkoa ennen tuntien alkua tai heti kokeilukerran jälkeen. Peruuttamattomasta oppilaspaikasta veloitetaan 50 € sekä ne tunnit, jotka ennen peruutusta on pidetty.


Erillisten kurssien ilmoittautuminen tulee perua viimeistään, kun ko. kurssin ilmoittautumisaika päättyy. Tällöin palautetaan jo maksettu kurssimaksu vähennettynä 25 € hallinnollisilla kuluilla. Jos kurssipaikka perutaan myöhemmin ei jo maksettuja kurssimaksuja palauteta.

 

 

 


3. Maksut


Kurssimaksut maksetaan pankkiin viimeistään eräpäivänä. Otamme myös vastaan liikuntaseteleitä. Liikunta- ja urheilusetelit ovat henkilökohtaisia, niillä voi maksaa ainoastaan liikuntasetelien saajan omat tunnit.


Maksukäytäntönä on lukukausimaksu.  Syys- ja kevätlukukauden maksun voi maksaa 1-4 erässä (tämä valitaan ilmoittautumisen yhteydessä). Muista tutustua myös hinnastoomme. Erikoiskoulutusryhmien maksuvaihtoehdoissa on uutena kuukausimaksu, joka sisältää 5 kpl yksityistunteja sekä syksylle että keväälle. Kuukausimaksut maksetaan elo-kesäkuussa eli yhteensä 11 krt. Suosittelemme tätä maksutapaa ek-oppilaille.

Toimintaamme tukee Kaikki tanssii - tanssiharrastajien tuki ry. Kaikki ilmoittauneet oppilaat liittyvät yhdistykseen ja yhdistyksen jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain tammikuussa. Syksyllä aloittavat uusien oppilaiden jäsenmaksu on 5 € kuluvalta vuodelta. 

 

Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden lukukausimaksuja ei palauteta. Palauttaminen on mahdollista vain erittäin pätevästä syystä, kuten esittämällä lääkärintodistus. Lopettamisesta on tehtävä kirjallinen ilmoitus toimistoon pikaisesti.


Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Erikseen sovittaessa, lasku voidaan toimittaa teille myös paperiversiona. Tällöin laskuun lisätään  5 € käsittelykulut. Muistathan pitää yhteystietosi ajantasalla. Osoite- yms. tietojen muuttuessa, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti s-postitse toimistoon.

 

 


4. Poissaolot


Oppilaan omista syistä johtuvia poissaoloja voi korvata joko oman tai helpomman tason tunneilla saman lukukauden aikana. Poissaoloja ei hyvitetä rahassa. Pitkäaikaisen sairauspoissaolon takia voidaan maksumuutoksista sopia erikseen siitä päivästä lukien, kun toimistoon on otettu yhteyttä. Poissaoloista ja korvaustunneille tulosta tulee ilmoittaa sähköpostilla tai tekstiviestinä numeroon 045 6709 311.

 

Mikäli tunti perutaan opettajasta johtuvista syistä, menetetyt tunnit pidetään toisella kerralla sovittuna ajankohtana, jos kauden minimituntimäärä ei muutoin tule täyteen. Jos yksittäiselle tunnille ei tule oppilaita kolmea enempää, niin opettajalla on oikeus perua kyseinen tunti tai jos poissaoloilmoitukset tulevat ajoissa voidaan tunti siirtää pidettäväksi myöhemmin.

 

 


5. Vastuu


Emme vastaa unohdetuista tai kadonneista tavaroista. Toimipaikassa on löytötavarapiste. Tuntiperuutuksen sattuessa emme vastaa turhasta tunnille tulosta, jos paikkaansa pitäviä osoitteita ja puhelinnumeroita ei ole jätetty toimistolle. Pidätämme oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin.

 

 


6. Lukukausimaksu sisältää


Lukukausittain maksettavaan maksuun sisältyy henkilöstökulut, tilojen vuokrat ja käyttökustannukset, musiikin käyttökustannukset sekä muut kulut. Lisäksi oppilailla on käytössä laaja pukuvarasto ja välineistö, alan kirjallisuutta ja musiikkia sekä muita tallenteita. Lukuvuoden aikana järjestettävä oppilasnäytös ja sen harjoitukset sisältyvät lukuvuoden tunteihin. Lukuvuoden aikana järjestetään 32 oppituntia/taiteen perusopetus (baletti) ja 28 oppituntia/muut lajit (syys- ja kevätkaudet poikkeavat toisistaan). Koulu pidättää oikeuden päättää tuntien toteutustavasta (esim. siirtyminen etäopetukseen) tilanteen ja viranomaisohjeiden mukaisesti. Lisäksi omilla oppilailla on kiintiöpaikat kaikkiin järjestettäviin kursseihin ja tapahtumiin.

 

 


7. Tiedottaminen


Pyrimme tiedottamaan mahdollisimman paljon sähköisesti, joten toivomme jokaisen ilmoittavan käytössä olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron teksti- ja/tai whatsup-viestejä varten. Käytämme myös facebook-sivujamme tiedottamiseen (sivu:Oulu Dance Academy ja ryhmä:ODA:n oppilaat).

_DSC7271.jpg
_DSC7304.jpg
_DSC7107.jpg
_DSC7129.jpg
_DSC7178.jpg
_DSC7892.jpg
_DSC7785.jpg
_DSC0231.jpg
_DSC6998.jpg
_DSC3188.jpg
bottom of page