top of page

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

  • Miten valitsen oikean tasoisen tunnin itselleni/lapselleni?

Aloita vilkaisemalla lukkari ja tuntikuvaukset! Tuntikuvauksista löydät ikä- ja taitotasovaatimukset jokaiselle tunnille, mutta poikkeuksia tehdään aina tarvittaessa. Ota yhteyttä chatin kautta tai sähköpostilla, jos tuntivalinta mietityttää.

  • Entä jos tuntivalinta ei tunnu oikealta?

Kaikkia tanssituntejamme saa kokeilla ilman maksua! Oikean tunnin löytäminen voi olla haastavaa ja tunteja kannattaa kokeilla varmistuakseen ryhmästä. Ilmoittautumisen jälkeen voimme helposti siirrellä oppilaita eri ryhmiin, jos valittu ryhmä sittenkään sovi sinulle.

  • Mitä puen päälle ja miten valmistaudun tanssitunneille?

Balettiryhmien puvut ja tossut löydät Baletin ryhmäpuvut-osiosta ja baletin luokilla pitkät hiukset laitetaan nutturalle. Muilla tunneilla voit laittaa päälle mitä vain venyvää ja mukavaa kampetta! Pitkät hiukset on hyvä olla kiinni, jotta ne ei haittaa menoa. Vesipullo kannattaa aina olla matkassa ja useamman tunnin treenipäivinä evästä kannattaa olla myös, keittiöstämme löytyy jääkaappi, mikro ja vedenkeitin oppilaskäyttöön!

En ole harrastanut tanssia aiemmin, onko liian myöhäistä aloittaa/voinko aloittaa kesken kauden?

Meijän kanssa saa aloittaa milloin vain! Pyrimme löytämään sopivan tunnin kaikille halukkaille, ikinä ei tiedä minkä ikäisenä tanssikärpänen puraisee. Helpointa on aloittaa syys- tai kevätlukukauden alusta, mutta otamme oppilaita ympäri vuoden. Tai no ihan loppukeväästä ei ehkä kannata aloittaa mutta kesäkursseilta sitten taas!

Onko tunnit tarkoitettu vain tytöille ja naisille?

Ei, kuka vain saa tanssia ODAlla. Emme jaottele ryhmiä sukupuolen mukaan. Muutamia miespuolisia oppilaita tunneilta löytyy ja mieluusti otamme aina lisää porukkaan.

bottom of page