top of page
70558599_2591693480881424_91567576782093

Arja Koskela

Tanssinopettaja (AMK)

Taiteellinen johtaja

Toiminnanjohtaja

Arja Koskela on koulun alkuperäinen perustaja ja rehtori. Arja on valmistunut Oulun Ammattikorkeakoulusta tanssiopettajaksi vuonna 2006 lajeinaan klassinen baletti ja lastentanssi. Lisäksi hän on suorittanut International Ballet Curriculum -koulutuksen Lontoossa 2019 (IBC-Certificate)

 

Vuosien saatossa koreografioita ja tanssiteoksia on syntynyt useita. Arjan oppilaita on siirtynyt ammattiopintoihin ja erikoiskoulutuksiin mm. Suomen kansallisoopperan balettioppilaitokseen. Menestystä on myös kertynyt sekä valtakunnallisista että kansainvälisistä balettikilpailuista ja -katselmuksista.

 

Opettajana Arja korostaa jokaisen oppilaan persoonaa ja ominaisuuksia. Hänelle on tärkeää henkilökohtaisen kontaktin luominen oppilaisiinsa. Opetusmetodit ovatkin moninaisia ja tilanteen mukaan soviteltavia. ”Jokainen tanssija on taitava omalla tavallaan ja tanssin ilon on oltava läsnä sekä harjoituksissa että esityksissä.”

Screenshot_20230430_094654_Samsung Internet.jpg

Ilona Biddle

Tuntiopettaja

Ilona on Oulusta kotoisin oleva tanssija ja tanssinopettajaopiskelija. Hän opiskeli ensimmäiset kaksi vuotta ammattiopinnoistaan Englannissa, mutta viimeisen vuoden opinnot hoituvat suurimmaksi osaksi Oulusta käsin.

Ilonan päälajeina ovat baletti, nykytanssi ja jazz, joista baletin harrastaminen alkoi jo 3-vuotiaana Arjan tanssikoulussa. Tanssijana Ilona on esiintynyt ja kilpaillut muunmuassa Ranskassa, Espanjassa ja Englannissa, joista Englanti päätyi opiskelumaaksi vuonna 2021. 

Opettajana Ilona on vaativa mutta positiivinen ja kärsivällinen, tärkeää tunneilla on turvallinen ja iloinen ilmapiiri. Ilona opettaa päälajejaan ja valmentaa EK-oppilaita tekniikassa sekä esiintymisiä varten.

Essi.jpg

Essi Hiltunen

Tuntiopettaja


Essi on keväällä 2023 Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja. Päälajina hänellä on baletti, mutta kokemusta eri tanssilajeista löytyy monipuolisesti sekä tanssinopettajaopintojen että oman treenihistorian kautta.

3-vuotiaana tanssiharrastuksen aloittanut Essi on enimmäkseen viihtynyt balettitunneilla, mutta myöhemmin mukaan on tarttunut myös show- ja nykytanssi, joista on hänelle baletin rinnalla tullut niitä omimpia ja tärkeimpiä lajeja.

Tanssiopettajan ammatti on ollut Essi lapsuuden haavemmatti, jonka parissa hän onnekseen saa nykypäivänä työskennellä. Opettajana Essille on tärkeää luoda tanssitunnille turvallinen oppimisympäristö, jonne jokainen voi tulla harjoittelemaan omana itsenään. 

IMG-20190913-WA0000.jpg

Nina Niiranen

Sivutoiminen rehtori

TaM (2008) KM (1997), rehtorin kelpoisuus (2019)
 
Nina on valmistunut Taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta 2008. Hän on toiminut luokan ja aineenopettajan tehtävissä enimmäkseen Oulun alueella vuodesta 1997 alkaen. Tällä hetkellä hän on opettajana Oulun kansainvälisessä koulussa.
 
Nina on tanssinut balettia Kajaanin tanssiteatterissa 1980-luvulla. Hän on harrastanut myöhemmin mm. flamencoa ja aikuisbalettia.  

Eeva Rohiola.jpg

Eeva Rohiola

Tuntiopettaja

Eeva on koulutukseltaan tanssija ja tanssinopettaja (AMK). Hänen päälajejaan ovat nyky- ja showtanssi, joiden ohella hän on treenannut monipuolisesti eri lajeja baletista kansantanssiin.
 
Eevan juuret ovat Raumalta, mutta ennen Ouluun muuttoa hän on ehtinyt opiskella tanssia niin Rovaniemellä kuin Ilmajoellakin.
 
Opettajana Eeva on nauravainen, kärsivällinen ja positiivinen, ja hänen tunneillaan tärkeintä ei ole täydellinen suoritus, vaan se, että jaksaa yrittää ja tsempata. Jokaisella on mahdollisuus oppia ja onnistua, lähtökohdasta huolimatta!

Venla.jpg

Venla With

Tuntiopettaja

Venla on tanssinopettajaopiskelija Oulun ammattikorkeakoulussa pääaineenaan baletti. Baletin ohella hänellä on kokemusta useista eri tanssilajeista oman tanssiharrastuksen sekä opintojen parissa. 

Balettia Venla on tanssinut pienestä pitäen Oulussa. Sen lisäksi hän on viettänyt vaihto-oppilasvuoden baletin parissa Latviassa tanssien Grande Ballet studiolla sekä TS Dance Academyllä.  

Tanssin ilo, turvallinen oppimisympäristö ja baletin oppimisen perinteet ovat Venlan tunneilla aina läsnä. Opettajana hän haluaa kehittää jokaisen oppilaan yksilöllisiä vahvuuksia lempein mutta varmin ottein.

bottom of page