top of page

Varaus-, maksu- ja peruutusehdot

SALIVARAUKSET:

 

Varauksesi on vahvistettu, kun saat  sähköpostitse hyväksynnän varaukselle. Jos varauspyyntösi hylättiin, voit ehdottaa toista aikaa tekemällä uuden varauksen tai tiedustelemalla Whatsapp -viestillä aikoja. 

Kun varaus on vahvistettu, saat sähköpostiisi laskun, joka tulee suorittaa annetuilla tiedoilla viimeistään kolme päivää ennen varausta tai jos varaus on alle kolme päivää aiotusta ajasta, maksu suoritetaan vuorokauden kuluessa. Poikkeuksena tähän ovat erikseen neuvotellut sopimukset sekä Oulu Dance Academyn erikoiskoulutuksen oppilaat.

Huom! Jos varaat tanssisalin ja saat siihen vahvistuksen, sitoudut huolehtimaan, että sali on samassa kunnossa siisteydeltään yms. kun tullessasikin salille. Salin käyttö on aina varaajan vastuulla, samoin ovien sulkeminen ja valojen pois laitto lähtiessä. Jos tilat joudutaan varauksen jälkeen erikseen siivoamaan, voimme periä siitä 50 € kertamaksun.

Jos haluat perua varauksen, ota meihin yhteyttä viimeistään 6 tuntia ennen varauksen alkamisaikaa. Yhteydenotto mielellään Whatsapp viestillä nro: 045 6709 311

KURSSI- JA YKSITYISTUNNIT

Kurssit, yksityistunnit ja kesätunneille ilmoittaudutaan jokaiselle tunnille erikseen. Pidätämme oikeuden muuttaa tuntien aikatauluja. Tällainen tilanne saattaa tulla, jos jollekin tunnille ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita. Tuntivarauksia voi muuttaa 6 tuntia ennen tunnin aiottua alkamisaikaa. Kaikki kurssit ja muut tunnit laskutetaan sähköpostitse varauksien mukaan.