top of page

HINNASTO 2019 - 2020

Lukuvuosi koostuu kahdesta kaudesta: syyslukukausi ja kevätlukukausi. Lisäksi järjestetään erillisiä kursseja loma-aikoina. Näiden kurssimaksut maksetaan erikseen julkaistun hinnaston mukaan.

 

Tämä hinnasto koskee syys- ja kevätlukukautta.

 

Syyslukukausi: 19.8.-15.12.2018

Kevätlukukausi: 12.1.-17.5.2019

 

Lisäksi kauteen sisältyy esitysharjoitukset ja esitykset, joista tulee opetustunteja 2-3 kpl lisää.

 

Kalenterista löydät ajat, jolloin tunteja ei pidetä.

 

HUOM! Opetussuunnitelmamme mukaan opetusta on 32 oppituntia/lukuvuosi, mutta järjestämme opetusta 3-4 oppituntia enemmän. Tämä takaa kaikille mahdollisuuden saada taiteen perusopetuksen oppimäärän tunnit täyteen. 

 

Syys- ja kevätlukukauden maksun voi valita maksettavaksi 1-4 erässä riippuen tuntimäärästä/vk. Maksujen eräisyys valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alla tarkemmat tiedot maksuerien suuruudesta.

 

Voit valita lukujärjestyksestämme myös useita viikkotunteja. Tällöin maksu määräytyy alla olevan taulukon mukaisesti siten, että rivi valitaan pisimmän viikkotunnin mukaan ja sarake sen mukaan, kuinka monta tuntia viikoittain on valittu.

 

Jos haluat muuttaa laskutusaikataulua tai tarvitset maksuaikaa, otathan yhteyttä sähköpostitse.

PERUSHINNASTO

USEAMPI TREENIKERTA VIIKOSSA

hinnasto 1.JPG
hinnasto 2.JPG

KERTAKORTIT

hinnasto 3.JPG

YKSITYISTUNNIT

hinnasto 4.JPG

ERIKOISKOULUTUS

EK OPPILAIDEN YKSITYISTUNNIT

hinnasto.JPG

KAIKKI TANSSII- TANSSINHARRASTAJIEN TUKI RY

Suosittelemme, että kaikki oppilaamme liittyvät Kaikki tanssii - tanssiharrastajien tuki ry:een. Jäsenmaksu on 10 €/hlö kalenterivuodessa. Jos oppilas ei halua liittyä jäseneksi, tulee siitä ilmoittaa erikseen sähköpostiin tai ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoa -kohtaan. Yhdistyksen jäsenmaksu lisätään kurssimaksuun (syyskausi 5 € ja 2020 vuoden alussa 10 €/koko vuosi).

 

Yhdistys järjestää mm. kaikki näytöksemme puvustuksineen, opintomatkat, leirit yms. Jäsenenä voit osallistua erilaisiin tapahtumiin joko ilmaiseksi tai alennetulla hinnalla. Esim. Dance Store Oulusta (Hallituskatu 29, Oulu) kaikki saavat 10 % alennuksen omaan käyttöön ostetuista tuotteista.

bottom of page